PE command bug

Editor
Mar 11, 2011 at 2:16 PM

Hi Dear All!

Using (testing) Thales simulator i have found bug =((

On command PE i must get 2 answers, berfore printing PF, after printing PZ.

Unfortunately, i have PB anser before printing instead of PF.

Can you please fix it? =)

I very hope that this bug is not the big issue, because it is very critical to my test environment

Please find logs below:

Thank You!

TO HSM

10.57.67.136:63842
30 30 30 30 50 45 43 35 | 0000PEC5
33 30 30 30 35 31 30 31 | 30005101
30 30 30 30 35 31 36 31 | 00005161
39 32 35 35 33 30 30 30 | 92553000
35 31 30 31 30 30 30 31 | 51010001
3B 31 32 2F 32 30 31 30 | ;12/2010
3B 54 45 53 54 31 20 54 | ;TEST1 T
45 53 54 20 20 20 20 20 | EST    
20 20 20 20 20 20 20 20 |        
20                      |

FROM HSM

10.57.67.136:63842
30 30 30 30 50 42 30 30 | 0000PB00

10.57.67.136:63842
30 30 30 30 50 5A 30 30 | 0000PZ00

Coordinator
Mar 11, 2011 at 4:00 PM

That was an easy fix, you can get it from the latest dev build. Thanks for spotting that Manshtein.

Editor
Mar 11, 2011 at 4:41 PM

Thank You very much!

Editor
Mar 12, 2011 at 9:35 AM

Hello Dear Nick!

Is printer output working?

I have tried PE command, in test it working very good, bot no prinet output i am getting.

May be it is somwhere configurable?

Thank You!

Editor
Mar 12, 2011 at 10:05 AM

Hi Again!

I will partially answer on my question. =)

Printer output working fine. Just tested with A2

May be it is not processing esc characters was used for mailer formating? Log below --

169.254.60.95:1916
30 30 30 30 50 41 7C 34 | 0000PA|4
31 42 34 33 30 30 30 34 | 1B430004
3E 4C 3E 4C 3E 4C 3E 4C | >L>L>L>L
3E 30 30 33 48 4F 4D 45 | >003HOME
50 3A 20 20 5E 30 3E 30 | P:  ^0>0
34 30 43 50 4F 4B 3A 20 | 40CPOK:
20 5E 31 3E 4C 3E 4C 3E |  ^1>L>L>
30 30 33 5E 32 3E 4C 3E | 003^2>L>
4C 3E 30 34 30 5E 50 3E | L>040^P>
4C 3E 4C 3E 46          | L>L>F

Coordinator
Mar 12, 2011 at 5:07 PM

Printer output is working but the PE command doesn't perform any processing at all, so it returns an empty response.

Editor
Mar 12, 2011 at 11:12 PM

Hi!

Ok!

Thanx a lot!